Teunis van de pol
Teunis van de Pol
01-06-2022

Zoals jullie van ons gewend zijn, zitten we nooit stil! Ook deze maand hebben we achter de schermen hard gewerkt om de tekentool nog handiger in gebruik te maken. In dit artikel leggen we uit wat er nieuw is. Kijk vooral ook de video hieronder voor meer uitleg daarover.

Dit is er nieuw!

Je kunt nu grassen als element kiezen en tekenen. Daarnaast hebben we verschillende kleuren van de grassen toegevoegd aan de oppervlakken. Je vindt deze bij de groep ‘gras’. Je kunt nu in je ontwerp kiezen voor de wat grovere grassen, bijvoorbeeld om een berm te tekenen, maar er is ook fijner gras of wat kaler gras beschikbaar in de tool. 

Tekentool update Juni

Aanpassingen 3D-wereld

We richten ons vooral ook op aanpassingen in de 3D-wereld. Je kunt voortaan makkelijker navigeren: met de pijltjestoets naar links en rechts, in- en uitzoomen. Een andere vernieuwing is dat we een centerpunt hebben toegevoegd. Vanuit het kijkpunt kun je direct op het centrum van de tekening klikken, en van daaruit navigeren met de pijltjestoetsen en muis. Ook kun je natuurlijk doorklikken op de first person camera. Kijk zeker de video om te ervaren hoe dat in de praktijk werkt. 

De aanpassingen die we door hebben gevoerd, zijn wat ons betreft een eerste aanzet. Aan de hand van jullie wensen willen we deze functionaliteit nog verder verbeteren. 

Tip

Welke functionaliteit of iconen mis je nog? We horen graag wat jullie ervan vinden, alle feedback, tips en verzoeken zijn welkom via ons contactformulier. Want onze tekentool is nooit af. Samen groeien we verder.

Alle rechten voorbehouden | garDsign | © 2024 | disclaimer | privacy policy | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram