Hoe kan ik varianten en kleuren kiezen uit de bibliotheek?

Wie een tuinontwerp op papier maakt, zal de bestrating niet steentje voor steentje intekenen. Maar zeg nou zelf: een bruine veeg die een looppad moet voorstellen, daar komt dan nog een hele dosis fantasie bij kijken. Met onze tuinontwerptool kun je juist heel gedetailleerd ontwerpen voor een realistisch beeld. Je kunt oppervlakken in verschillende kleuren en verbanden uitvoeren, zodat het jouw droomtuin het beste benadert. Kies bijvoorbeeld voor de productgroep ‘betontegel’. Vervolgens kun je de kleurtint kiezen die past binnen jouw ontwerp, bijvoorbeeld antraciet of lichtgrijs. Je kunt ook het formaat van de tegel aanpassen, of het verband waarin het wordt gelegd. Het patroon van het tegelwerk kun je zelfs negentig graden roteren. Met deze extra functionaliteit kan het materiaal gemakkelijk worden veranderd en gewijzigd in de tuinontwerptool.

Video: materiaal veranderen en wijzigen in de tuinontwerptool

Bekijk in de video hoe je materiaal kan aanpassen en wisselen in de tuinontwerp-tool.

Tip
Droom je van een vlonder in jouw tuin? In het online tekenprogramma kun je uit allerlei soorten houtmateriaal kiezen. En als je al iets getekend hebt, kun je het materiaal of de kleur van het product ook later nog veranderen. Zo bouw je stap voor stap aan een ontwerp dat qua kleur en materiaalsoort perfect op elkaar is afgestemd.

Waar?
Links bovenaan onder ‘Bibliotheek’ zie je de verschillende productgroepen. Klik de productgroep aan die je nodig hebt, bijvoorbeeld ‘verharding’. Je krijgt de keuze uit verschillende typen verharding: van betonbestrating en keramiek tot betontegels en natuursteen. Kies één type tegel en klik erop. Per tegeltype kun je vervolgens nog kiezen uit talloze kleurtinten.

Handig!
Je kunt tot in detail jouw tuinontwerp tot leven brengen door de oppervlakken in de gewenste kleur en verband te tekenen. Bekijk de bovenstaande video met extra instructies en haal het meest uit deze handige functionaliteit.

Pakketten

Per maand
Per jaar
20
Korting

Business

€ 146,66
excl. BTW
Per maand
€ 117,33
excl. BTW
€ 146,66
Per maand

Alles van Professional plus:

10 tuinontwerpen per maand

  • Potlood & schetsweergave
  • Importeer kavel
  • Calculatie & offertetool
Alle functionaliteiten

Studio

€ 229,16
excl. BTW
Per maand
€ 183,33
excl. BTW
€ 229,16
Per maand

Alles van Business plus:

100 tuinontwerpen per maand

  • Alle nieuwe opties 2024
  • Modellen op aanvraag
  • Importeer inmeting (coördinaten)
Alle functionaliteiten
Gerrit helpt tekenjetuin bij 3d tuinontwerp
Liever één van onze medewerkers spreken over opties en pakketten?
Contact

Alle rechten voorbehouden | garDsign | © 2024 | disclaimer | privacy policy | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram