Hoe kan ik een tuinontwerp tekenen in lagen?

Met onze tuinontwerptool is het mogelijk om niet alleen het groen in je nieuwe tuin te tekenen, maar ook plannen te maken voor bijvoorbeeld de verlichting, bestrating en bewatering van de tuin. Een handige functionaliteit is dat het mogelijk is om je tuinontwerp te tekenen in lagen. De tekening is in lagen opgebouwd, die je ieder afzonderlijk kunt aan- of uitzetten. Hiermee bepaal je wat wel of juist niet getoond wordt in het tuinontwerp. Dat kan bij de button ‘Lagen’. 

Video: tuinontwerp tekenen in lagen

Bekijk de video over hoe je jouw tuiontwerp in lagen kan opbouwen.

Tip
Wil je het tuinontwerp delen met een ander? Dan is het heel handig dat je sommige lagen kunt verbergen zodat de tekening niet onnodig ingewikkeld of druk wordt. Vink bijvoorbeeld het bewateringsplan uit. Dit plan is weliswaar heel nuttig en belangrijk, maar om een indruk te krijgen van de sfeer van de nieuwe tuin, is het niet nodig deze technische details in beeld te brengen. 

Waar?
Vink de gewenste groep aan of uit bij ‘Lagen’. Bij ‘Instellingen’ in het linker menu zijn sommige lagen ook uitzetbaar.

Handig!
De beplanting kun je per soort verbergen. Ook de luchtfoto is een afzonderlijke laag. Bekijk de bovenstaande video met extra instructies en haal het meest uit deze handige functionaliteit zodat jij ook je tuinontwerp kan tekenen en opbouwen in lagen.

Pakketten

Per maand
Per jaar
20
Korting

Studio

€ 229,16
excl. BTW
Per maand
€ 183,33
excl. BTW
€ 229,16
Per maand

Alles van Business plus:

100 tuinontwerpen per maand

  • Alle nieuwe opties 2024
  • Modellen op aanvraag
  • Importeer inmeting (coördinaten)
Alle functionaliteiten
Gerrit helpt tekenjetuin bij 3d tuinontwerp
Liever één van onze medewerkers spreken over opties en pakketten?
Contact

Alle rechten voorbehouden | garDsign | © 2024 | disclaimer | privacy policy | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram