Ons product

Online ontwerptool

Ons online ontwerpprogramma neemt je stap voor stap mee op weg naar een digitale tekening van de nieuw te ontwerpen tuin. Het programma is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. In 2D ontwerpen, in 3D visueel maken en vervolgens virtueel door het ontwerp wandelen… Bij de ontwikkeling van de ontwerptool is overal aan gedacht! Zo kun je de zon en schaduw simuleren in 3D. Kun je de tuin ontwerpen op schaal vanuit de kadastrale gegevens, kavel met kaart en luchtfoto. En kun je de sfeer van je lichtplan in de 3D-designer bekijken. Daarnaast zijn er veel instructievideo’s met extra uitleg beschikbaar. Bijvoorbeeld hoe je een goed plan maakt voor de bewatering van de tuin of hoe je de nieuwste features het meest efficiënt gebruikt.

Online cursus of dagworkshop

Al doende leert men: je zult merken dat je in de praktijk steeds beter je weg vindt in het programma. Maar wil je echt een vliegende start maken en snel flink resultaat boeken? Volg dan onze online cursus. Tijdens de online cursus nemen we je stap voor stap op reis door onze digitale tekentool en zoomen we onder meer in op nieuwe functionaliteiten. De cursus start vanuit een leeg ontwerp: iedere instructievideo zie je de digitale tekening meer en meer tot leven komen en leer je de tools optimaal gebruiken. De inhoud van de online cursus is vergelijkbaar met de dagworkhops die garDsign al jaren aanbiedt.

Persoonlijke hulp

Het team van garDsign staat altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Kom je er even niet uit? Of loop je vast bij het vertalen van een idee naar het concrete ontwerp? Wij staan voor je klaar. We zijn 24/7 bereikbaar, reageren snel op vragen en helpen je persoonlijk weer op weg. Daarnaast staan we altijd open voor feedback van gebruikers. Op deze manier kunnen we onze online tekentool nog handiger in gebruik maken.

Uitgebreide productbibliotheek

Dankzij de productbibliotheek kun je tot in detail een tuin tot leven brengen met allerlei producten: van verlichting tot speeltoestellen en van loungesets tot een charmant boombankje.
Door in de ontwerptool kant-en-klaar getekende producten uit de bibliotheek te kiezen, maak je het jezelf heel makkelijk. Binnen de categorie ‘Bebouwing’ kun je bijvoorbeeld kiezen uit een woning, diverse soorten daken, ramen en deuren. Maar ook een veranda, kapschuur, blokhut et cetera. Door de productbibliotheek kun je bijvoorbeeld ook binnen een paar klikken een perfect werkend bewateringsplan genereren en je tuinontwerp vullen met leidingen en sproeiers.

Handig: garDsign Plantsearch

Ben je jouw tuin aan het ontwerpen en zoek je bepaalde planten, bomen en struiken die passen bij dit ontwerp? Gebruik Ben je een tuin aan het ontwerpen en zoek je bepaalde planten, bomen en struiken die passen bij dit ontwerp? Gebruik de garDsign Plantsearch: een unieke, geavanceerde zoekmachine voor planten en bomen. Je tikt je wensen in zoals de naam van een plant of een eigenschap, bijvoorbeeld winterhard, wintergroen of vijverplant. Vervolgens kun je de resultaten bekijken en de planten met elkaar vergelijken. Dankzij de garDsign Plantsearch in de online tekentool kun je een nauwkeurig beplantingsplan opstellen. Hiermee kun je precies zien hoe de door jou gekozen planten in het tuinontwerp tot zijn recht komen.

Daarom kiezen veel groenprofessionals voor garDsign:

  • Gebruiksvriendelijke software en regelmatig updates met nieuwe functionaliteiten.
  • Handige tools als 3D-simulatie, Zon- en Schaduwsimulatie, Verlichtingsplanner, Bewateringstool en uitgebreide Productbibliotheek. 
  • De mogelijkheid om extra kennis op te doen middels workshops (online en op locatie).
  • Snelle, persoonlijke hulp van het garDsign-team. 
  • Via het online helpcenter zijn talloze video’s te bekijken met meer tips & tricks!
Gerrit helpt tekenjetuin bij 3d tuinontwerp
Liever één van onze medewerkers spreken over opties en pakketten?
Contact

Alle rechten voorbehouden | garDsign | © 2022 | disclaimer | privacy policy | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram