Samen maken we slim impact

garDsign helpt jou als groenprofessional met het maken van een impact bij het verbeteren van de leefomgeving. Dat doen we met een concrete en praktische insteek: door tools en hulpmiddelen aan te reiken, en onze uitgebreide (groen)kennis met je te delen.

In 2012 ging onze online tekentool tekenjetuin.nl live. Sindsdien zijn al duizenden droomtuinen via het platform ontwikkeld. Dankzij deze tool kun je jezelf als hovenier eenvoudig onderscheiden in de markt. Je maakt in een handomdraai uitgebreide tuinontwerpen met 3D-functie, genereert automatisch bestellijsten, stelt simpel de offerte op en deelt deze samen met het ontwerp via een link met de klant: eenvoudig, veilig en snel.

Achter de schermen werkt het team continu aan nieuwe features om het programma nóg handiger en completer te maken. Onder het motto ‘Elke stem telt’ staan we open voor jouw feedback. Zo kunnen we veel wensen en kansen voor de toekomst ontwikkelen. Middels garDsign Academy heb je toegang tot het kenniscenter waar onze experts hun kennis met je delen. Jaar na jaar groeit de waardevolle informatie op garDsign.com verder. Zo bieden we onder andere vakkennis over duurzaam tuinieren en de klimaattransitie. Binnen ons onafhankelijk kennisplatform kun je onder meer on- en offline cursussen volgen en inloggen voor interessante webinars. Deze digitale kennisbank is waardevol voor iedere hovenier die zich verder wil verdiepen in zijn vak.

Onder het motto ‘groen verbindt’ leggen we steeds nieuwe verbanden en delen we onze kennis om aankomende, startende en ervaren groenprofessionals te helpen hun leefomgeving te verbeteren én verduurzamen. Nieuw is de garDsign xpertgroep, waar we sparren met groenprofessionals om vervolgens deze kennis te delen met anderen. De onderwerpen zijn divers: van ondernemerschap tot de klimaat- en energietransitie. Samen kunnen we slim impact maken!

Ik wil vanuit mijn intrinsieke motivatie een bijdrage leveren in de klimaat- en energietransitie en het verbeteren van de leefomgeving. Mijn doel? De wereld stap voor stap beter maken. Dat doe ik vanuit een praktische insteek. Met onze kennis, tools en educatie helpen we onze gebruikers de juiste keuzes te maken bij het vormgeven en onderhouden van toekomstgerichte tuinen.

Oprichter Teunis van de Pol
Gerrit helpt tekenjetuin bij 3d tuinontwerp
Liever één van onze medewerkers spreken over opties en pakketten?
Contact

Alle rechten voorbehouden | garDsign | © 2024 | disclaimer | privacy policy | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram