Ontwerpers vertellen

Inmiddels werken al honderden groenprofessionals verspreid over het hele land met onze online tekentool. Deze garDsign-ambassadeurs vertellen graag over hun ervaringen met het programma. Het garDsign-team staat altijd open voor feedback van gebruikers. Op deze manier kunnen we onze online tekentool nog handiger in gebruik maken!

PVS Hoveniers

Paul van Stippent weet van zichzelf dat hij geen computerheld is. Toch kan hij goed uit de voeten met de online tekentool van garDsign.

Ik kan dankzij dit programma in een heel korte tijd en zonder poespas samen met de klant een tuin tekenen.

Paul van Stippent
YouTube video

Lees de volledige recensie van hovenier Paul van Stippent of gaar naar de website van PVS Hoveniers.

Tuin- en Groenservice Henri Jansen

Voorheen tekende Henri ieder tuinontwerp met de hand. Opzich niets mis mee natuurlijk want dat is nog steeds een prima manier om een tuinontwerp te maken. Henri liep er soms tegenaan dat hij vaak wat moeite had, om een 2D handgetekende tuinontwerp op de juiste manier over te brengen en tastbaar te maken. “Je zou dan al heel erg goed 3D moeten kunnen tekenen wil je de zaken duidelijk maken.”

YouTube video

Lees de volledige recensie van hovenier Henri Jansen of ga naar de website van Tuin- en Groenservice Henri Jansen.

Van Laar Tuinen

Na twee jaar training kon Wander van Laar uit Veenendaal nog steeds niet zijn draai vinden in het digitale tekenprogramma dat hij gebruikte. Totdat hij in 2015 kennismaakte met garDsign: “Dit kan iedereen leren!

YouTube video

Lees de volledige recensie van hovenier Wander van Laar of ga naar de website van Van Laar Tuinen.

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

Harry de Winkel uit het Gelderse Klarenbeek ontwerpt al jaren naar tevredenheid zijn tuinen via het garDsign-programma. Nieuw in de online tekentool is de digitale koppeling met marXact, wat het digitaal inmeten van tuinen heel eenvoudig maakt. De Winkel maakt graag gebruik van deze handige functionaliteit.

YouTube video

Lees de volledige recensie van hovenier Harry de Winkel of ga naar de website van Hoveniersbedrijf Harry de Winkel.

Hoveniersbedrijf Gerard Kemerink

Gerard  Kemerink uit Losser volgde samen met zijn medewerker Joost van Zutphen een workshop bij garDsign. “Prettig dat je een ontwerp tot in de kleinste details kunt uitwerken.

Lees de volledige recensie van hovenier Gerard Kemerink

Stam Hoveniers

Jeroen Stam, eigenaar van Stam Hoveniers uit Dordrecht: “Met dit online programma kan ik heel simpel aanpassingen doorvoeren naar wens van de klant. Het is veel minder arbeidsintensief!

Lees de volledige recensie van hovenier Jeroen Stam of ga naar de website van Stam Hoveniers.

Rikhof tuinen

Thomas Rikhof volgde snel na zijn keuze voor de online tekentool van garDsign een workshop bij eigenaar Teunis van de Pol. “Als ontwerpers leer je dan niet alleen van Teunis, maar ook van elkaar.

Lees de volledige recensie van hovenier Thomas Rikhof of ga naar de website van Rikhof tuinen.

Alec Bijlsma hoveniers

Hovenier Alec Bijlsma uit Nederhorst Den Berg werkt sinds drie jaar met de online tekentool van garDsign. “Het is een programma dat je snel onder de knie hebt en waar je ook al je creativiteit in kwijt kunt.”

Lees de volledige recensie van hovenier Alec Bijlsma of ga naar de website van Alec Bijlsma hoveniers.

Teunis de Jong tuinen

Hovenier Teunis de Jong werkt nu twee jaar met de online tekentool van garDsign. “Nu ik online teken, schuif ik heel eenvoudig met terrassen en maak ik tegels in één klik groter of kleiner. Veel handiger!

Lees de volledige recensie van hovenier Teunis de Jong of ga naar de website van Teunis de Jong tuinen.

Gerrit helpt tekenjetuin bij 3d tuinontwerp
Liever één van onze medewerkers spreken over opties en pakketten?
Contact

Alle rechten voorbehouden | garDsign | © 2024 | disclaimer | privacy policy | algemene voorwaarden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram